Tapasimme  Arin kanssa ensimmäistä kertaa 1994 Tampereella. Ari oli silloin kahden tyttären yksinhuoltaja ja minulla oli kaksi lasta. Meidän nuorimmaiset, jotka olivat ekaluokalla johdattivat meidät yhteen pienen kepposen kautta.  Siitä alkoi meidän yhteinen taival. Uusperheen arki ei ollut aina helppoa. Meillä lapset ovat kuitenkin aina olleet yhteisiä kuten lastenlapsetkin. Heitä meillä on yhteensä 10. Vanhin on 17 -vuotias ja nuorin 2-vuotias.

Muutimme Pirkkalaan -97 omakotitaloon Uittamoon. Pirkkalassa on ollut hyvä asua ja kunta on huolehtinut hyvin asukkaistaan. Pirkkala on ollut nopeasti kasvava kunta ja silti on pystynyt huolehtimaan peruspalveluista. Itsekin olen ollut mukana kunnan päätöksenteossa  päätettäessä terveydenhuollon ja sosiaalihuollon asioista.

Lastenlapset ovat meille tärkeitä ja he ovatkin paljon mummolassa. Ari on opettanut heidät pienestä pitäen arvostamaan luontoa. Kalastustaidot on opeteltu jo pienenä mummolan mökillä Lannevedellä. Ari itse on metsästänyt ja kalastanut pienestä pojasta lähtien ja näin on harrastus siirtynyt polvesta toiseen.  Mummolassa ollessa monesti käydään joko omassa rannassa tai Pappilan laavulla makkaran paistossa. Ari rakensi myös mummolaan minun toiveideni mukaan ”Villa Pupu Tupuna” leikkimökin lastenlapsille.

Metsästyksen ja kalastuksen lisäksi Ari on myös aina valmistanut hyvää ruokaa niin näistä metsästyksellä ja kalastuksella saamistaan tuotteista, mutta myös muista tuotteista.  Ei ole vielä Arin tekemien etanapannujen voittajaa löytynyt.  Olen aina nauranutkin, että kun muilla on ”joulustressi” jouluvalmisteluista ruokineen, meillä Ari on huolehtinut aina ruuasta ja minulle on jäänyt vain tuo kattaus ja koristelu.

Arin teemana vaaleissa ovat seniorit ja turvallisuus. Lisäksi hänelle on ollut aina tärkeää perhe ja lasten hyvinvointi. Nykyisen teknisen ja sähköisten palvelujen aikana on tärkeää tarjota lapsille luontoon tutustumista ja sen kunnioittamista sekä tarjota aikaa lapsille. Turvallisesta ympäristöstä on myös tärkeä huolehtia.

Arin vahvuuksiin lisäisin kuuntelevan, neuvottelevan tavan käsitellä kulloinkin esillä olevissa asioissa Tämä näkyy niin luottamustehtävissä  kuin järjestötehtävissä.

Metsän näkeminen puilta, kuten sanonta kuuluu.  Arin tapa keskusteluin edistää ihmisten yhteiselämän dialogisuutta, jossa hyödynnetään  jokaisen osallistujan ainutlaatuisia kokemuksia.

Olen tutustunut Ariin Pirkkalan kunnallispolitiikassa. Ari on ihmisenä poikkeuksellisen yhteistyökykyinen. Hänellä on hieno taito olla samalla selkeä omissa kannoissaan ja silti huomioida toisien osapuolien näkemykset. Tämä on harvinainen ja arvokas taito kaikilla elämän alueilla, mutta erityisesti yhteisten asioiden hoitamisessa. Tuen Aria ja uskon, että hänellä on paljon annettavaa tulevassa Eduskunnassa.